طراحی و دیزاین داخلی خودرو از جمله مواردی است که بسیاری از افراد به آن اهمیت می دهند و معمولا زمانی که از روکش و تودوزی خودروی خود ناراضی باشند و یا این بخش ها در پی استفاده های طولانی مدت، دچار پوسیدگی یا خرابی شده باشد، تصمیم به تعویض آن می گیرند. روکش صندلی یکی از پرفروش ترین لوازم جانبی خودرو است که بیشترین میزان تاثیر را هم بر دیزاین کلی خودرو می گذارد و بسیاری از افراد سراغ مدل های چرمی می روند. در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی چرم کاری داخل خودرو بپردازیم.
منظور از چرم کاری داخل خودرو چیست؟
استفاده از چرم برای تودوزی ماشین طی سال های اخیر، محبوبیت بسیاری پیدا کرده و خودروهای لوکس و خارجی با روکش های چرمی وارد بازار می شوند. به همین خاطر، عده زیادی از افراد بعد از خرید خودرو، تصمیم به تعویض تودوزی و روکش های داخلی می گیرند تا علاوه بر ایجاد زیبایی بیشتر، از روکش اصلی هم محافظت به عمل بیاید. از چرم می توان برای روکش صندلی ها، درب ها، سردنده و فرمان استفاده کرد که در صورتی که به خوبی از آن ها مراقبت شود، سال ها دوام می آورند و نیازی به تعویض پیدا نخواهند کرد.
افرادی که استفاده زیادی از خودروی خود می کنند و یا فرزندان کوچک دارند، بهتر است سراغ روکش های چرمی بروند که نه تنها مقاومت بالایی دارند، بلکه کثیفی را کمتر نشان می دهند و به راحتی با استفاده از یک دستمال مرطوب تمیز می شوند. تنها نکته ای که در خصوص چرم داخل خودرو باید در نظر داشته باشید این است که چرم در فصل های گرم می تواند باعث تعریق شود و در فصل های سرد، دمای داخلی خودرو دیرتر بالا می رود و گرم می شود.
بیشتر بخوانید(انتخاب روکش مناسب صندلی)
مراقبت از چرم کاری داخل خودرو
زمانی که از روکش چرم برای قسمت های داخلی خودرو استفاده می کنید، حتما نکات زیر را در نظر داشته باشید:
• از قرار دادن اجسام تیز و برنده بر روی روکش چرمی صندلی خودداری کنید، چرا که می تواند باعث پارگی روکش شود.
• برای براق تر شدن چرم حتما از واکس های مخصوص روکش های چرمی استفاده کنید.
• از قرار دادن طولانی مدت خودرو زیر نور خورشید خودداری کنید، چرا که می تواند باعث پوشیدگی روکش شود.
• نکته مهم دیگری که باید در نظر داشته باشید، دوخت روکش های چرمی است که نباید فشار و کششی به آن ها وارد شود، چرا که اگر دوخت پاره شود مجبور خواهید بود دور تا دور روکش را مجدد بدوزید.
• برای تمیز کردن چرم می توانید از نرم کننده های مخصوص استفاده کنید که این کار از عمیق شدن ترک های روی روکش هم پیشگیری می کند.
بیشتر بخوانید(روکش صندلی خودرو)
ترمیم چرم کاری داخل خودرو
حال خیلی از مواقع پیش می آید که چرم ترک می خورد یا دچار پارگی جزئی می شود، که در چنین مواردی نیاز است که چرم ترمیم شود. اما اگر میزان ترک خوردگی زیاد باشد، بهتر است تعویض شود. ترمیم چرم کاری می تواند شامل اقدامات زیر باشد:
• در صورتی که میزان ترک خوردگی ها کم باشد، ناحیه را به خوبی تمیز کرده تا هر گونه جرم برداشته شود. برای این مرحله می توانید از نرم کننده ها استفاده کنید که ماده را به قسمت های مورد نظر بزنید و اجازه بدهید تا نرم کننده کاملا جذب روکش شود.
• برای پر کردن بریدگی ها و پارگی ها، از مایع پر کننده چرم استفاده کنید که مایع را داخل بریدگی ریخته، اجازه دهید خشک شود و سپس لایه بعدی را پر کنید.
• بعد از این که بریدگی یا پارگی پر شد، محل پارگی را رنگ کنید و توجه داشته باشید که این مرحله باید با دقت بسیار بالایی انجام شود. بعد از این که چرم رنگ گرفت، از لاک و محافظ مخصوص چرم برای پوشش رنگ استفاده کنید.
در صورتی که زمان کافی برای ترمیم چرم کاری داخل خودرو را نداشتید، با همکاران ما در تودوزی تماس بگیرید تا از خدمات ما بهره مند شوید.
بیشتر بخوانید(روکش فرمان)